Strona główna » Recenzje

Recenzje

Odpowiednik perfum Dior Addict*

F052 Inspiracja Dior Addict*

Ocena produktu 5/5

Wow, nigdy nie sądziłam, że spotkam w końcu rozlewnię, która tak idealnie odwzoruje mój ulubiony zapach. Pachnie jak oryginał, nawet kolor jest identyczny (w moim oryginale zepsuł się psikacz i perfumy…

Autor recenzji: Krystyna
Data napisania recenzji: 01-12-2019

Odpowiednik perfum Kenzo Flower*

F140 Inspiracja Kenzo Flower*

Ocena produktu 5/5

Ładny zapach, super sklep, przesyłka błyskawiczna, miły kontakt i gorąco polecam ten sklep oraz perfumy!!

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 15-11-2019

Odpowiednik perfum DKNY Be Delicious*

F060 Inspiracja DKNY Be Delicious*

Ocena produktu 5/5

Piękny zapach , zgodny z orginałem, super sklep, dostawa błyskawiczna, szczerze polecam ten sklep

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 15-11-2019

Odpowiednik perfum Chloe Chloe*

F040 Inspiracja Chloe Chloe*

Ocena produktu 5/5

Kupiłam ten zapach w ciemno i się nie zawiodłam ,ślicznie pachnie i długo utrzymuje zapach, sklep pełen profesjonalizm, miła obsługa szczerze polecam!!!

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 15-11-2019

Odpowiednik perfum Paco Rabanne Invictus*

H716 Inspiracja Paco Rabanne Invictus*

Ocena produktu 5/5

Zapach jest bardzo świeży cytrusowo-morski. Zapach jest delikatny, uwodzicielski i bardzo przyjemnie się wtulić w tak pachnącego mężczyznę.

Autor recenzji: JOANNA
Data napisania recenzji: 22-09-2019

Odpowiednik perfum Carolina Herrera - Good Girl*

F039 Inspiracja Carolina Herrera - Good Girl*

Ocena produktu 4/5

Nigdy nie wąchałam oryginału, więc nie wiem czy zapach jest zbliżony. Zakupiłam ze względu na liczne polecenia, ale czy mnie się podobają? Zapach jest ok, ale to nie za bardzo mój gust.

Autor recenzji: JOANNA
Data napisania recenzji: 22-09-2019

F219 Inspiracja Yves Saint Laurent Black  Opium*

F219 Inspiracja Yves Saint Laurent Black Opium*

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny zapach na zimę, jak dla mnie taki otulający z pazurem. Dość dobrze się utrzymuje. Jest to już mój kolejny zakup, więc to o czymś świadczy.

Autor recenzji: JOANNA
Data napisania recenzji: 22-09-2019

Odpowiednik perfum Hermes D'hermes

H782 Inspiracja Hermes D'hermes*

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładny zapach dla mężczyzny dojrzałego z klasą. Mocno wyczuwalne nuty pieprzu. Zapach intensywny i trwały, polecam.

Autor recenzji: JOANNA
Data napisania recenzji: 22-09-2019

Odpowiednik perfum Chanel Allure*

F036 Inspiracja Chanel Allure*

Ocena produktu 5/5

Zamówiłam opakowanie 20 ml teraz żałuję, że nie wzięłam większego bo perfumy sa identyczne jak oryginały. Sam zapach jest piękny, pudrowy, ciepły ale to rzecz gustu. Odpowiednik na 5+

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 12-09-2019


Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail